Pages

Thursday, March 31, 2011

Siapa itu Mat Luthfi?...

Assalamualaikum...( mulai dari post ini, huruf post aq akan besau camni..haha puas hati..clear, jerawat pon nampak ! )


harini aq nak review seorang jejaki jejaka yang suka sangat buat vlog..tapi best dan lawak sampai aq gelak terbahak-bahak tak ingat dunia tapi ingat akhirat...wawawawa...boleh la nak tolong aq hilangkan tension belajau ni haaa..al maklumla, tak memasal aq kena amik subjek engineering lak sem ni ...subjek wajib universiti...ades -_-


ni ha la Mat Luthfi
hensem ke?...boleh laaa...( Luthfi yang kata dalam vlog dia..aq tak kata..wawawa )

serius la aq tatau pon sapa ini orang..sampai la aq terbaca kat Riezarchry.com kat entry beliau ..
mat luthfi aku tabik hang la..baru la aq tau yang beliau ni seorang vlogger yang kian diminati ramai ...termasuklah aq..


then lama2 baru aq ingat yang mamat ni la yang aq tengok dok buat video Happy Mother's Day tahun lepas...haha...bantai cakap Kedah ..nasib baik la aq ada kefahaman sikit...beliau sekarang tengah study kat Aussie aka Australia..belajau bebaik taw Luthfi..
( motip? )


macam2 la vlog yang beliau buat...semua yang pasti menyakitkan perut dan pipi sebab tak habis gelak ngan menyengih macam kerang busuk...( kalau aq kerang wangi )


btw harini aq upload 2 je daripadanya...sebab aq pon baru ada 2 vlog beliau jek..wahahahah..vid2 lain aq bagi link, korang usaha g tengok sendiri ek..takkan sume aq nak bagi..lempang kang ! manje sangat ni !...


video
 Tittle : Jiran Baru


dalam video ni aq suka dialog yang cakap laju tu :


Akmal kena ingat, Akmal tu budak paling cemerlang kat skolah..selalu dapat nombor satu, jadi ketua kelas, ketua pengawas, ketua pusat sumber, pelajar pintar, pemenang nilam peringkat negeri dan olahragawan skolah kategori rabun....


Ini Channel Youtube beliau : matluthfi90


link untuk video lain..


Cuti Sekolah Bersama Adik
Bukan Semua Cantik Subjektif
Selamat Hari Ibu 2010
Lampu Penyumpah
Top 5 Superhero
Nama Pun Sampah
We Eat Nasi
Mercun Bola Bukan Bola
Serta Paksa


Channel Ini Anwar Hadi pun tak kurang hebatnya..and FYI, they were friend if I not wrong..:)


video-video lain korang tengokla kat Channel si Luthfi ni...selamat menonton yawww...serious kalau korang nak ubat sampingan stress dan kesedihan, tengok la video2 beliau..kalau boleh sediakan popcorn ngan coki2..ngeee


p/s: tiada ubat yang lebih baik dari solat dan doa..<3

4 comments:

Rie Zarchry said...

ske mat luthfi..hehe
anwarhadi kurg sket..hehe

fav quote: 'anak jiran sebelah bodoh'
sempoiiii! hahaha

Nurfarahana Abdul Aziz said...

rie: sama r..suka matluthfi lebih gak..hehe...

haha, yakin je cakap camtu padahal jiran sebelah tade anak pon..wawawa

Rie Zarchry said...

haha..kann..sempoi ah..kekeke
'anak jiran sebelah bodoh!'

hati rs cam destress je bila ckp..haha

Nurfarahana Abdul Aziz said...

makanya..cekidaot dulu org sebelah ada anak ke tak...kan ke dah malu..ngeee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...