Pages

Tuesday, March 22, 2011

Show UTeM Band di Mydin MITC Melaka

Assalamualaikum..

teringin nak perform atas pentas lagu Bila Cinta by me..tapi tak dapat2 lagi...record je la...silalah dengar

Ahad bertarikh 20 Mac 2011...band UTeM telah membuat persembahan selama satu jam atas undangan pihak Mydin..Alhamdulillah rezeki...thanx 4 those who coming and support us...especially UTeM buddies !...makcik2 pakcik2 semalam mmg sempoi...actually 3 Mac haritu pon ade perform gak just aq tak sempat nak buat liputan ( macam wartawan la konon..geli ! )sebab malam tu kan aq fly g Indonesia..

Aq nyanyi beberapa lagu je kali ni..kalau haritu 5 lagu..kelmarin just

Cinta Sempurna-Yuna
Diam-diam Jatuh Cinta- Ramlah Ram
Thousand Miles-Vanessa Carlton

yang lain2 just backup utk Sulhi jek...

sume ade 13 lagu...kitorang ready awal2 supaya tak jadi macam haritu...nasib baik ade backup masa croud mintak tambah lagu lagi..( maksudnye ape?..hehe ..bukan belagak la...saje je..-_-)\...ktorang bawa macam2 gebre lagu supaya sesuai dengan semua golongan pengunjung..yela..bukan gadis2 dan bukan gadis dan teruna2 dan bukan teruna je yang g lepak Mydin...makcik-makcik,pakcik-pakcik,datuk-datuk, ngan nenek-nenek pon ada taw..so taklah kitorang syok sendiri nyanyi lagu orang muda jek..tukar era jugak...best wo layan lagu lama ni..boleh buat goyang kepala ..heh....

best la dapat buat show yang ala-ala konsert..yela nak buat konsert sendiri memang nan ado lah kan..sebab aq bukan artis pon...isk3...tapi boleh la nak feeling2 artis kat Mydin..jadiklah..daripada takde...( ko ade?..lagi takde kan..nganganganga..)

video takdelah..tak dapat nak amik dari yang merekod...( woi,ade taw,..ko jangan ingat aq tipu plak...muka suci ni tak kan tiou pulak..)..so aq bagi tengok gambar je k...silalah cuci mata...upcoming show kat Mydin bulan 5 nanti sebab ahli combo UTeM nk focus kat final..



 Ni lah Kombo UTeM kesayangan aq...( bukan kombo set A KFC taw..lempang kang !)

Like this pic so much !

 yang paling berumur tu la Sir kitorang...lecturer Music kat Lim Kok Wing..( hati muda tu...hihi..sapa nak jadi penyanyi UTeM kena berdepan dengan beliau dulu..ada brani??...)

 Sulhi...

 Full band...ade sorang tak nampak..keybordist,,,Adzera.(.sory Ad..salahkan fotographer jangan salahkan fara..Fara innocent jek...-_-)
 Our Acoustic guitarist,Lead Guitaris and basist..

ngan UTeM buddies yang hadir..antaranya..ramai lagi actually...

Artis UTeM...(budak2 UTeM kata,saya tak kate...hehe...lalalala)

Alhamdulillah penonton lebih ramai daripada 1st perfomance...semua pon sporting...yang penting dapat buat pengunjung Mydin and penonton happy...dey all tunggu sampai ktorang habis perform taw !....best gila !

okaylah..nak tido lah..hujan lebat wo..sejuk~ ~ ~ ~..tido mmg sedap !..wahahaha..goodnyte Malaysia !

p/s: UTHM panggil we all perform Rabu ni..tema 60 an...nasib baik ade baju kotak-kotak Shu...boleh pinjam...takde sponsor lah...huwuwuwu

2 comments:

KrOk-kRoK AbAnG lAgEnDa zOrO said...

artis-artis... huwoooooo!!! nak sain.. hahhaha

Nurfarahana Abdul Aziz said...

haha..sengal la wann...meh sini aq sainnn..nak sangat...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...