Pages

Sunday, March 6, 2011

macam2 Ada

Assalamualaikum

Pagi tadi jawab paper mid-term Manufacturing Process..tu je nk gtw..

Actually harini adalah majlis perkahwinan Makteh aq merangkap makcik aq yg telah menyara aq sejak kecik hingga muda remaja ini...sekarang aq da ada Pakteh..suke ! suke ! suke !..tapi aq tak balik sebab ada exam laa..hmm,xde rezki..xpe2, minggu depan aq balik laa,nk jpe pengantin baru..nak ambik seri...motip?...haha..biar r..sebuk !...

nnti aq upload gambar majlis tu ek...mcm biase r Kak Dayah akan berusaha keras ngan DSLR beliau itu..xsabar k tgk hasilnye...alaa,xpe..nanti boleh adobe fotoshope gambo aq letak kat gambo2 pangantin...boleh?..wahaha.

Actually, hari ni malam last aq kat Malaysia...sebab esok aq da nak fly ke Indonesia...baju baru ja pas packing...ktorg ahli Kelab Kebudayaan UTeM di bawa ke Smarang Indonesia untuk program pertukaran budaya ngan pelajar2 Universiti kat sana..Universiti ape tak ingat..haha..( takpe2 ..nanti aq google,aq gitau )

Actually nak balik tp tula adetest la pulak..hmm,aq pon xpaham motip wat exam hari minggu..kan tak memasal aq xleh balik...nak ajak2 kawan2,sume pakat dah g konvoi Air Terjun..hm,xde rezki...Allah dah tentukan..yela,Kak Dayah pon call aq by kali tp xdpt nk angkat sbab pg td kan exam...then fon pon silent...hmm,sory kak tak angkat fon !..huwuwuwu..-_-..padan muka aq tak dapat balik...(pas test Jumaat ni mmg aq terus disappear la kan..wahaha..sory my band.korg prektis tanpa aq la okay..mak jangan lupa masak asam pedas ..lapo nasi umah..)

mlm ni ada last rehersal then trus gerak g KLIA..flight kol 8 pagi..doakan kami ye supaya selamat pergi dan balik InsyaAllah....(baru dapat call Kak Dayah bawa lauk dari umah..yey !! mmg tgh lapau ni haaa...heavennn.ngehiihi..)...btw gambo2 wedding mokteh aq upload nantilah.tunggu kak Dayah..hehe,...

til then chow sin chi..

3 comments:

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

selamat pengantin baru ye mak teh hihi comel blog ni..

diyana said...

lalala...jenjalan tanpa guna kaki...dan follow kamu!!! weee~~~
suke3… (^___^)

Nurfarahana Abdul Aziz said...

KA: thanx..nanti saya smpaikan..thanx 4 coming...

diyana: merangkak pun saya alu2 kan..hik3...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...