Pages

Sunday, February 27, 2011

Cinta Sempurna & Sungai Lui

Assalamualaikum..


Entry ni tak nak cite banyak intipati sebab motip nya aq nak post lagu ngan lirik je...lagu ape nanti kat bawah korang tgk la sendiri..hmm, aq sebenarnya ka Studio Okestra ni haa...tengah latihan untuk show kat Mydin akan datang...yg penting, nme band Orchestra UTeM telah di print out kan di pemplat Mydin yang diedarkan di SELURUH MALAYSIA...( utk apa di caps lock kan itu?..sebab...korang fikir sendiri lah..i malu la nak citer sini..ihik3...huwuwuwu..-_- )


Sem ni dah start busy la pulak..hmmm, dengan test, assignment dan sebagai nye..yelah, dah nama pon student..kalau takde tu sume, tak yah jadi student..jadi....ape ek?...jadi suri rumah lah...woi2.suri rumah pon ade banyak keja nak buat okay..jangan pakai cakap jek...haaa..lempang kang !...eh, jap2..bukan aq kata tadi tak nak cter panjang ke ekk?..huhu..lupa2..okay2 dah stop sekarang !!


enjoy this song and fahami intipati lirik2 nya...( word hari ini intipati..)




Cinta Sempurna- Yuna


video



Aku manusia lemah
Selalu terjatuh
Berbeda aku darimu
Kau berdiri teguh
Aku serba tiada
Aku kekurangan
Dan bila kau tiba aku hilang dari kewujudan

Sempurnanya sifatmu
Tulusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesabaranmu
Lepaskanlah diriku
Kerna aku
tak mampu tuk menanggung sebuah cinta sempurna
Darimu
Darimu ohhh
Darimu ohhhh

Bukan aku tak pernah
Mengerti dirmu
ku sanjung setiap kata cinta kau berikan aku
Hilangkan rasa itu
Akhirkankan semua
Dan bila kau sedar
Aku hilang dari kewujudan
Ohhh

Sempurnanya sifatmu
Telusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesbrnmu
Lepaskanlah diriku
Kerna aku
Tak mampu tuk menanggung sebuah cinta sempurna darimu
Darimu ohhh
Darimu ohhhh

Sungai Lui- Aizat


video


Pejamkan matamu untukku
Dengarlah dunia berkata-kata
Usah kau ragu di sini tempatmu
Walau berubah di mata kita tetap indah
Selagi kau masih percaya
Ketawa kecewa terpisah
Jalan yang lurus kian berhalang
Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap ku masih percaya

Adakah semua ini yang ku inginkan
Ataupun hanya mengejar dunia semata-mata
Ku harap kau masih percaya
Buka matamu
Biar aku memelukmu
Kita bersama masih muda masih mentah
Ku harap kau masih percaya
Selama ini selama ini
Selama ini selama ini
Selama ini selama ini
Selama ini

okay lah..tak nak citer panjang..babai..
(padahal atas dah merepek tak tau ! )



Laugh and Love

Assalamualaikum...

"Laugh as much as you breath and love as long as you leave"



tapi byk ketawa pon tak okay gak..hehe..pandai pandai lah ek..ngee~~~~
tapi kalau itu dapat mengurangkan kesedihan, apa salahnya..=)


Saturday, February 26, 2011

Exam Energy yang sangat zzzzz

Assalamualaikum...

ehem2...pg tadi ade exam Energy Management...BOLEH la jawab..."sila memahami ape maksud caps lock itu okay"...yang aq dah bace2 semalam...wey,bukan baca2 tu baca2 mandrem...baca nota laa...ni, tadi dapat soalan...objektif and essay question...50-50 la ni krenye...tp masa just sejam jek?...haha..kejam tak?..aq ingat aq salah dengar..tapi mmg pon sejam je masa nye..hmmm bedalllah....nk g toilet pon xsempat...huhuwuwuw..

ni tgh duk ajar Deeja menghapgrade blog beliau..haritu tolong Rina...aq tolong je pae yg mampu... sebab aq pon bkn teror pon..mne yg aq tw je le...btw, g la jenguk2 blog depa naa..(eh apsal ckp perAk pulak...ni msti kes terpengaruh ngan cite Kak Limah..haa,parah ! ! )


 hrini kita pkai shawl coklat munge2...errr...gerdiks nyah !....sudah ! sudah !

 ni mesti kes tensen xpat jawab btol2 ni...sama la kes kita...zzzz..huwuwuwu

 ble paper habes, dgn pantas mereka mengosongkan bilik kuliah...

 sweet kan ktorg...kelas kaler pink...=_=..ngahaha..

Norin, Murni and Eira..ape ni? ape ni?,,.,.18sx...tetttt,,,

okay lah, aq nak siap2 g latihan...Tgu incik Syafiq jemput dgn Sang Kancil MBG nye itu...

till then chow sin chi !

Friday, February 25, 2011

100th Follower

Assalamualaikum..

Oh mama....i tak perasan u, follower i almost 100...wow....best nye ! ! ! xsabar nk tgk sapekah sang bertuah yg ke 100 itu...berdebar-debar pulak..haih...ngade2..mcm tunggu org masuk minang lak..plisssslah weyyy....

Happy nye sebab dah agak ramai yg da tw akan kewujudan blog ini..hihi..nyah suka sgt...haha...stop2...lempang kang !..geli...


who are the luckiest 100th???


Haikal BlankLife


kepada sume follower yang telah menfollow..atau pun pen'stalker..ataupun peng'hit page ini...saya ucapkan berbanyak2 terima kasih dan terima kasih itu tak akan ada tarikh luput sebab ianya infinity,.hehe..thanx pada sume follower..i love you lah !...mmmuuaaahhhxxx....mari kita bersama-sama menceriakan dunia pem'bloggingan ini...yiiihhaaaaaa !

Saje jek letak ni...sebab saya suka nyanyi..hehe

Korean Most Handsome Man in 2011

Assalamualaikum...entry ni mungkin pnjg sebab nk letak byk gambar..sesape yg xminat Korean nye pelakon lelaki..lebih baik jgn baca..kang muntah, payah lak aq nk cuci blog ni..ngeh3...

Actually aq nk cr pasal Hero 20 yg Aznil Nawawi anjurkan tu..tp terjumpa ni pulak..( haha, Alasan yg sgt tidak bole trime)..Korean Most Handsome Man in 2011..sbb ape aq  wat entry ni?..sbb aq salah seorg pminat Korean and yg pling penting Kim Hyun Joong pon masuk list..haa,tu la motip sebenar nye..keh3...(gelak jgn gatal okay.)

Top 20 Korean Most Handsome Man in 2011..( actually ade 25..malas lak nk hambik yg lg 5 tu..haha..kesian..)


1. Hyunbin


2. Kim Hyun Joong



3. Song Seung Heon



4. Kim Jaejoong




5. Jung il-woo


6. Yoo Ah-In


7. Park Yoochun


8. Lee Seung Gi


9. Lee Min Ho


10. Jang Geun Suk


11. Kim Bum


12. Song Joongki


13. Nickhun


14. Jung Yonghwa


15. Lee Hongki


16. Rain


17. Taecyeon


18. Bae Yong Jun


19. Kwon Sang-woo


20. So Ji-sub


nanti2 aq hapdate pasal Hero 20 malaysia okay..hihi...

Segmen: Saya dan Nama Blog

Assalamualaikum..


tadi blogwalking nak mengiklankan diri..eh silap..mengiklankan blog..biasa bro..kate nk popular..wahaha..haloba sungguh !..baik2..ni haa,td terjumpa Alinkiwi buat segmen yg cambest..so aq pon ngan rela hati g la join itu segmen..hehe..saja2 je laa sbb cantik menarik tertarik aq memang tembam..ihik3..tetttt,,,okay stop ! ni banner beliau..




nampak tak url blog aq tu..haaaa..saya suka nyanyi...mesti korg dapat agak kan apekah hobi aq..actually aq mmg ske nyanyi..dan nyanyian adalah salah satu cara aq cari duit poket..aq start menceburi..(ececeh) bidang nyanyian ni sejak darjah 4..huhu..mase tu aq da start nyanyi lagu2 asli..dalam masa yg sama aq pon masuk tilawah Al- Quran..beberapa tahun pegang title Qariah, aq pas la kt org lain..bg chan la konon.( nmpak di situ alasan kannn !)..then masuk skolah mngh aq tros aktif kebudayaan etc..masuk UTeM ni pulak, aq g audition pnyanyi Okestra UTeM..now aq adelah pnyanyi Band Muzik okestra UTeM...mmg aq ske nyanyi..xkre la,mndi ke,masak ke..mak kata klu nyanyi kt dapur, nti kawen org tua,..gasak lah..jnji aq happy..kawan2 pon da paham bebeno dah..masa nk cari nme blog ni, mcm2 idea kuar...n nama blog ni mmg exactly idea aq n sgt menerangkan pasal diri aq..baik lah..itu sahaja..peace !

btw ni suara sy mnyanyi..


baik lah...skang nak tag..









Birthday Mama

Assalamualaikum..


Entry ini ditaip sedang diriku mencucuk handsfree kt tlinga..comel...lima belas hengget aq beli...comel gle...gambo bola...comel mcm aq..( satu hari klu entry xpuji diri dan bagak xbole ek? ...mne ade aq bagak..aq puji kjadian Allah je..huwuwuwuw ) ..eh,sudah ! sudah ! entry ni tajuk ape tgk?..haa,pasal mama kan?..dahtu?..


yelaa...ni nk ckp..esok besday mama..hmmm...tp xdpt balik sbb Sabtu ade paper la pulak..br berhajat nak  smbut besday mama dgn letupan bunga api pom pom pom mcm time merdeka tu..pastu nk belikan kek mcm kek kawen Mawi..okay tipu !...mne aq mampu la der..student cam aq ni haa..beli cup cake bole le..tp tu laa..xbalik pulak..so postpone la jadik nye...


Esok adalah besday mama tersayang yg ke 42...haa,muda lg kan?..vogue lg tu..i like !..mama aq ni sgt friendly..hmm..Mama sgt pnyayang..xpernah marah aq..tp bukan bererti manje okay..sebab aq dpt sume belasahan drpd nenek..yelaa, aq kan dr kecik smpai BESO duk ngan nenek ngan atuk...( perlukah di caps lock kan di situ? motip? ) so grandparent amik tugas mama membelasah aq la ble aq degil...haha..sakit wo ~~~ padan muka aq..spe suh degil..lagi satu mama sgt humor orgnye..kawan2 aq pon admit....


tepat jam 12 td aq, ngan housemate plus Ikin Minnie dah mnyanyikan lagu happy birthday 4 my mama..thanx guys..u all are such a lovely friends...i love u all..=)..thanx infinity..


Happy Birthday Mama- Jameah binti Naziri..hadiah kan lah seberapa banyak pun bintang begemerlapan di atas ribaanku..tiada satu pun yg dapat menandingi dirimu...terima kasih kerana menjadi mama yg baik kepada kami...semoga Allah sentiasa melimpahkan rahmat dan nikmat kepada mama dan ayah..semoga jodoh kalian berdua kekal ke akhir hayat..InsyaAllah...doa kami sentiasa bersamamu...


"Wahai Tuhan kami! Berilah ampun bagiku dan bagi kedua ibu bapaku serta bagi orang-orang yang beriman, pada masa berlakunya hitungan amal dan pembalasan."

"Ya Allah, ampunilah aku dan kedua orang tuaku dan kasihanilah keduanya sebagaimana mereka mengasihiku pada waktu kecil"


Mawar Putih Untuk Mama- Sharifah Aini


Kau sinaran bulan
Menyerikan bitang-bintang
Kaulah fajar yang menerbitkan pagi

Kau sirami embun
Menyegarkan pepohonan
Kau bukakan tabir siang untukku

Kau berikan mama
Kasih sayang maha suci
Betapa agungnya
Tiada ternilaikan

Oh mama, oh mamaku
Tiada cinta yang suci
Setulus cintamu

Ku suntingkan mama
Sekuntum mawar putih
Sebagai lambang kesucian cintaku


I do love you mama <3 <3 <3 infinity !


p/s: jgn lupa bce doa ibu bapa dlm setiap doa..tu adalah salah satu doa dimakbulkan..InsyaAllah...

Wednesday, February 23, 2011

Ape kah Itu Faceblog?

Assalamualaikum..


hmmm..Apekah itu Faceblog?..klu facebook aq tw laa..muka buku...klu Faceblog?..muka blog kah?..hahaha...sume bnda ko sebat nk translate to BM kann...ha ni la dia Faceblog..jeng3..



SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTI FACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMA FACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.
TERIMA KASIH


Edit
nk info selanjutnya klik link bawah ni haaa ekkk...


Haa dah paham kann..so mai le join ekkk...( org Johor mesti nk ade ekk ekk klu berkate-kate kann..haha)


Aq pon ble ade blog ni ,mmg la nk luahkan expression..but in the same time nk cari kawan2 baru..yelaaa,berkawan biar beribu-ribu...bercinta biar satu jek...


p/s: xsuka diarhea..mencik ! mencik !

Diarhea menyerang !

Assalamualaikum..


Sekarang jam menunjukkan 9.14 pagi...tapi pg ni je dah 3 kali aq menjejakkan kaki ke bilik termenung...waaaa !!!! kne diarhea laaa..atau nme kampungnya incik Cirit Birit...alaaa,macam nama Khatijah kt kampung tp panggil Kathy klu dah pindah bandar...( err,ade kne mngena ke?...hua3)...nk g klinik tp xde sape nk bawa..ni tgh menaip ni pon ade lagi terasa nk g bilik termenung tu...ntah ape ntah yg aq makan semalam smpai bole kne...haih, tak suke ! tak suka !...(? eh, ade ke yg ske kne diarhea?..)...kwn2...korg sume dah g class,sape nk hantar aq g klinik??...


memandangkan sume dah g class, aq pon amik inisiatif mnyelesaikan masalah kekerapan aq ke bilik termenung ini dengan menggunakan jalan alternatif...tak pakai highway dah...jimat, xyah bayo tol...aq pon meminta bantuan Incik Google berkenaan dgn masalah ini....trime kasih Incik Google...siyom sket ~ ~ ~ ~ ~ ~..( ah, ko ngan Incik Google pon nak mengg***l kan....sudah ! sudah !


cara- cara mengahadapi Cirit- birit / Diarhea..( kuasam punye Diarhea !..marah ni !..nyusahkan  aq jek ! )



- Minum banyak air untuk menggantikan cairan tubuh yang hilang. Pastikan air sudah dimasak, dan bila merasa harus menggunakan ais, pastikan pula ais tersebut terbuat dari air yang bersih.
- Makan banyak pisang untuk memperoleh potasium yang antara lain bermanfaat untuk menjaga keseimbangan cairan dalam tubuh dan pembentukan glikogen (tempat penyimpan energi jangka pendek)
- Pastikan memperoleh serat dan karbohidrat yang cukup.
- Makan banyak epal yang oleh para ahli naturopati diyakini membantu membersihkan sistem pencernakan.

ihsan drpd - Berita Harian Online
Pisang tu mne lak aq nk cari ni?...hmm...thanx Lily bg kte minyak angin...kat dlm peti ais ade epal si Dija,bole aq rembat..
pastu Lily pesan suh minum Teh O tanpa gula...bole kurangkan cirit- birit katanye..aq pon g la buat...thanx Lily..sayanggggg Lily...Rina n Dija pon !
eh, bilik termenung panggil lah ! haish !! bye2...
selamat mencuba ~ ~ ~ Assalamualaikum..
nota kaki sedar diri : ni mesti kes main tibai je makan apa yg ade..kan ko yg sengsara kuar masuk bilik tu...
perut aq dah bunyi mcm aq tgh buat konsert..eh,xpnh dgr aq nyanyi ek?...
klik Farah- Bila Cinta

mata oh mata

Assalamualaikum..


Wahai incik mata yg berbiji mata coklat..( okay nmpak di sini nk gtw biji mata aq coklat..wakakak )..ble ko nk tutp mata ni...pg ni ade kelas laaa...ke ko nk topang kelopak mata tu ngan batang mancis?..xpon kayu mop tu haa,luas sket pemandangan...


hmmm,mata ni klu di ikot kan memang la xnk tutop kalau dah mngadap blog je kannn..cuba ngadap buku,,kejap je dah nk tutup..uiskk,xpatot xpatot...apa nk jadi xtau..(sila bce dgn kaedah anak mami..)


eh dah lah...mmg patut aq tdo nih..kang xmemasal kne kuar dr kelas...weyy weyy, aq xbercakap berdasarkan pngalaman laaa..agak2 je la klu tdo tu kne halau..ish..lempang kang ! pikir bukan2 !!...okay farah, jgn marah2..org xske..hehe..alaaa..u alll ni i bersenda gurau je laaa..boleyyhhhkannnnn....


aq pon xtw la mne nk cmpak sipat2 brader aq nih..hmmm...muka jek comel..(eh, opocot terperasan !.ngahahaha)..tp perangai bak brader2...sape nk?...gasak lah...jadi diriku..kan kan kan...okay xde niat nk blagak mahupon nk meninggi diri..sebab rsenye cukup dh ni tinggi 163cm...ngahaha...nk tdo dulu...selamat malam sume...tido jgn lpe bce doa tw...xigt?..uish..xpe2..akak bole tolong...ihik3...


ihsan drpd incik google..klik ke imej klu nk besarkan..klu xnk klik pkailah tropong..





bace jgn xbaca tw...rotan nanti !...


renung2 kan dan selamat beramal..


selamat malam n Assalamualaikum..


Tuesday, February 22, 2011

Kebudayaan UTeM in KOSMO 22 Feb 2011

Assalamualaikum..

deringan lagu Just The Way You Are bergema...

1 new message from Ucu Zuri

"Rina tu penari kebudayaan ye?"

reply.."a'ah..npe?"

"mcm ada muka dia pakai baju biru bergambar ngan pelajar dari China"

reply.."memang Rina pun..huhu"

adess,pg2 buta makcik aq hntr msg sebab nmpak dak fakulti aq dlm papaer KOSMO..dah la aq sedang seronok di buai mimpi...jpe Oh Ha Ni cter Playfull Kiss dlm mimpi...knp Oh Ha Ni?..knape x Kim Hyun Joong?...hua3...

ihik3..berkait rapat ngan tajuk di atas...ske nye tgk bakat pelajar UTeM di hargai orang luar..okay,jgn pandang kami xde mata...n lagi bangga sebab ade student fakulti aq......hmmm..crita lanjut klik

Kebudayaan UTeM in KOSMO

lately mmg kami dr persatuan Kebudayaan mula di pandang oleh sekeliling...Alhamdulillah..usaha kami untuk menaikkan nama UTeM sudah mula dipandang..walaupon bukan dlm bidang akademik....masih lagi dihargai...

go ! go ! UTeM !!


Rina is 5 dari kiri...makcik aq leh cam lak muka Rina walaupon bru skali jpe...
anyway,good job guys !...u all are the best !!

Blog Blog Blog...

Assalamualaikum..

hmm,semenjak dua menjak berkecimpung cak pung cak pung dlm dunia bloggering nih..kje aq asik nk hapdate..pntg ade cter ke..contest ke...tagged ke..adesss,,sume nk di type...hihi..tu la kann..plak tu aq mmg ske bercrite..hah,amik ko..klu ske bce,klu xske pon xpe..kte bukan bole puaskan hati sume org kannn...isk isk isk...okay2..

btw hrni aq dpt belajar bnda baru lg iaitu add a signature...(terasa mcm cik artis pulak nk ade signature bagai di setiap post ku..huwuwuw...biar r..ade aq kesah...zzzzzz)..and lagi stu disabled right click...kredit to  misyamissyou...mimie byk tulun fara...syggg mimie...

btw aq ade lg assignmnt tertunggak nih..nk wat jap lah...eh jap2..nk masak dulu baru bole wat assingmnt..sebab perut housemate sume dah kuar lagu Love Ya by SS501..haha..bole ke cmtu?..nk lgu Korea jek..wakaka..aahhh,sebok !

okay dah..Assalamualaikum..

Contest Senyum Paling Ceria

Assalamualaikum..


sedang aq gigih mempromosikan diri..eh silap..mempromosikan blog,aq terjumpe lak stu contest yg ade kne mngena ngan aq iaitu contest senyum nilah..aq kan seperti sedia maklum mmg ske bab2 mnyengih ni kan..tp xle smpai tahap kerang busuk..kerang masak bening je..huwuwu..sedap wo..woi,ape ni cte pasal mkn?..stop !!!



ini adelah banner kepada contest ini...hihi..

Contest ini di anjurkan dgn gigih dan jayanye oleh


klu nk tw lbh detail,g check it haout okay,..

btw setelah memunggah segala gmbo yg ade..smpaikan gmbo2 kucing2 aq pon aq kaji kot2 ade gmbo dey all senyum...aq plih yg ni...yakin dan pasti..ihik3..


"saya senyum sangat ceria dlm gambar ni sebab mama bawa we all adik beradik g raya umah kawan mama n dpt duit raya yg sgt mewah..mau tak aq tersengih..sape nk bg aq yg tua bangka ni angpau kann..alamak,gg arnab tu nmpak jelas dan nyata pulok,..huwuwuw"

nk join click sini la

Akhir kata,cik namee suh tag 3 org..

maka nk tag..




baik lah.,itu sahaja...jumpa di hari dan waktu yg sama di...
eh salah,chow sin chi ! ! !...

Senyum

Senyum seindah suria
Yang membawa cahya
Senyumlah dari hati
Duniamu berseri

Senyum umpama titian
Dalam kehidupan
Kau tersenyum ku tersenyum
Kemesraan menguntum

Senyum... kepada semua
Senyumanmu amatlah berharga
Senyum... membahagiakan
Dengan senyuman terjalinlah
Ikatan...

senyum itu sedeqah,hadapi dengan senyuman...

Monday, February 21, 2011

Sekitar Pilihan Raya Kampus 2011

Assalamualaikum..

Harini aq dan kawan telah mnjalankan tanggungjawab dengan jayanye demi memilih wakil pelajar dalam Majlis Perwakilan Pelajar yg bakal membawa suara kami ke pihak atasan serta menuntut hak yang sepatutnya menjadi milik kami...huik?..aq kah ini..?..huwuwuw.....

okaylah best la gak kan harini sebab hari mengundi...hmmm..seronon dan beronok-ronok...tp..mne gift???,..thn lpas dpt gule2...kali ni xdpt pon...huwuwuw,..nk majuk lah cmnih...haha...gule2 pon nk mejuk..wey wey...dewasa la sket...tettt,..okay cukup...

ade la gak aq amik gmbo curi2 sebab xleh bw enset masuk..hehe...tgk je lah...ihik3...haa,btw thniah la pd mereka2 yg menang dlm pilihanraya kampus bg jawatan dalam MPP kali ini...jalankan tanggungjawab anda dengan sebaiknya okay...kami dah plih anda...=)


 ni ade kt pntu msuk...lpas je lalu kt bnda alah ni,aq trus simpan hp dlm poket..kang kne rampas...beli baru lagi..mne ade pitih ~!


 queue plissss...mase ni aq dah sudah mnjalankan tggungjawab..hehe...bagak bagak..okay xperlu..=_=

poster disana sini...mne poster aq?..xde,sbb aq bkn calon pon derr...

btw pmenang dah umum...yg aq plih semua mng..tp tu la kann..bkn mcm Anugerah Bintang Popular,klu teka btul dpt keta bagai...ni keta sorong pon xdapat..bhahaha...okay lah...aq tgh lthn teater muzikal nih...actually post ni aq da type lme dah,tp jd draft...eh,perlu ke aq gtw sume ni...xperluuu....

okay babai...Assalamualaikum...chow sin chi...=)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...