Pages

Tuesday, February 22, 2011

Contest Senyum Paling Ceria

Assalamualaikum..


sedang aq gigih mempromosikan diri..eh silap..mempromosikan blog,aq terjumpe lak stu contest yg ade kne mngena ngan aq iaitu contest senyum nilah..aq kan seperti sedia maklum mmg ske bab2 mnyengih ni kan..tp xle smpai tahap kerang busuk..kerang masak bening je..huwuwu..sedap wo..woi,ape ni cte pasal mkn?..stop !!!



ini adelah banner kepada contest ini...hihi..

Contest ini di anjurkan dgn gigih dan jayanye oleh


klu nk tw lbh detail,g check it haout okay,..

btw setelah memunggah segala gmbo yg ade..smpaikan gmbo2 kucing2 aq pon aq kaji kot2 ade gmbo dey all senyum...aq plih yg ni...yakin dan pasti..ihik3..


"saya senyum sangat ceria dlm gambar ni sebab mama bawa we all adik beradik g raya umah kawan mama n dpt duit raya yg sgt mewah..mau tak aq tersengih..sape nk bg aq yg tua bangka ni angpau kann..alamak,gg arnab tu nmpak jelas dan nyata pulok,..huwuwuw"

nk join click sini la

Akhir kata,cik namee suh tag 3 org..

maka nk tag..




baik lah.,itu sahaja...jumpa di hari dan waktu yg sama di...
eh salah,chow sin chi ! ! !...

Senyum

Senyum seindah suria
Yang membawa cahya
Senyumlah dari hati
Duniamu berseri

Senyum umpama titian
Dalam kehidupan
Kau tersenyum ku tersenyum
Kemesraan menguntum

Senyum... kepada semua
Senyumanmu amatlah berharga
Senyum... membahagiakan
Dengan senyuman terjalinlah
Ikatan...

senyum itu sedeqah,hadapi dengan senyuman...

3 comments:

Nuramira Mod Moktar said...

fara!aku terasa sangat special di situ.hehe :D

misyamissyou said...

omg..hehee..xceria la fara..xleh join cm nihh..aiyarkk..but thanks tag! ^_^

Nurfarahana Abdul Aziz said...

Biah: xpe Biah..yakin itu perlu..weee...miss u !

Mimie: alaaa..join laa..hmm,xpe2..yg penting mimie tetapp cute ble senyum...=_=

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...