Pages

Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday 2 : Besday Aku dan Lagu Sukum 2011

Assalamualaikum...25 Julai 2011 haritu adalah hari ulang tahun kelahiran aku yang ke 22...



klik sini untuk mendengar lagu tema yang dinyanyikan oleh saya untuk Sukan Staf Antara Universiti 2011 di UTeM :)

Saturday, July 23, 2011

Dear Smokers

Assalamualaikum

Dear Smokers,

Please get a plastic bag and cover yourself whenever you want to start smoking to enable you to enjoy the smoke 100% by yourself. I don't want any percentage of it nor do my friends who don't smoke. Don't kill me if you want to kill yourself. Regards, Your Friend , Thank You :)

you're not even more pretty when u smoke la..LOL
p/s: sorry , i have to be honest with you...

Thursday, July 21, 2011

Universiti Teknikal Malaysia Melaka promo

Assalamualaikum


walaupon dah dua tahun aku belajar kat UTeM dan nak masuk sem 5 dah September ni.....aku baru tau yang UTeM ada video promo..haha..gila kejam kan aku...ehh, video ni baru je upload la kat utube..:p...ni pada bakal bakal siswazah yang memilih mana Universiti nak masuk, boleh la cekidaout UTeM promo ni...aku tahu bukan semua orang nak masuk UTeM...tak terkenal sangat macam Universiti universiti lain..tapi tak cuba tak tahu weii..UTeM dah cipta banyak kejayaan...especially dalam bidang robotik dan ciptaan..aku dulu memula kurang tau gak UTeM ni..tapi bila dah belajar sini, aku bersyukur sebab UTeM juga salah satu Universiti yang bagus dan melahirkan ramai siswazah cemerlang...lagi satu kelab kebudayaan dan persatuan UTeM pon tak kurang hebatnya...lebih2 lagi Orkestra UTeM...hihi...:)





Vision: To Be One of the World's Leading Innovative and Creative Technical Universities


Motto : Excellence Through Competency



video

Universiti Teknikal Malaysia Melaka merangkumi 6 Fakulti :

Fakulti Kejuruteraan Elektrik
Fakulti Kejuruteraan Mekanikal
Fakulti Kejuruteraan Elektronik dan Kejuruteraan Komputer
Fakulti Kejuruteraan Pembuatan
Fakulti Teknologi Maklumat dan Komunikasi
Fakulti Pengurusan Teknologi dan Teknousahawanan

List of programmes : klik here

Dilengkapi dengan : 

Perpustakaan
Cansellori
Kafeteria
Pusat Sukan
Stadium
Dewan Besar
Court
Pusat Persatuan Pelajar
Masjid
Pusat Bahasa dan Pembangunan Insan
Pusat Kesihatan Pelajar
Bas
Kolej Kediaman
Wi-Fi
Pusat Konvensyen


untuk keterangan lanjut layari : Laman Web Rasmi Universiti Teknikal Malaysia Melaka


UTem ni Universiti Teknikal..dah nama pon Teknikal kan..so takdelah Fakulti Seni ke, Pendidikan ke..hehe...kat sini hanya melahirkan bakal Jurutera dan Saintist Manager berjaya InsyaAllah...:)


*belajar kat mana mana sama je yang penting niat betul , ada minat dan disertai dengan keberkatan dan restu keluarga...:)*


* I Love You UTeM infinity* <3<3<3


Lagu Rasmi UTeM dicipta oleh M.Nasir hokayyyyy

Memories

Assalamualaikum


"Memories are not to be forgotten but to keep it inside the heart and remember it until the end of life"

Thank You

Tuesday, July 19, 2011

Harry Potter : It's All Ends :(

Assalamualaikum...


huwuwuw...aku baru balik tengok Harry Potter and The Deathly Hallows ni...habis dah series HP...takde lagi dah pasni..huwuwuw...aku membesar ngan cerita ni kot....ni semua sequel sequel hebat Harry Potter... ohh, im gonna miss this story indeed.. :(




1. Harry Potter and the Philosphers Stone




2. Harry Potter and the Chamber of Secrets




3. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban






4. Harry Potter and the the Goblet of Fire





5. Harry Potter and the Order of Phoenix





6. Harry Potter and the Half Blood Prince 





7. Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1





8. Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2






instead of thinking that Harry Potter were married and have a very handsome son in Deathly Hallows Part 2, could I beg J.K Rowling to continue these sequel ?...please! please ! please ! 


*kept flashing back passion kissing scene between Hermione and Ron*...gatal tak aku?..haha


Farah Diana Anuar dan Johan Johari

Assalamualaikum...kali ni aku nak share gambar gambar kawen Farah AF@ or pengacara Rasa Halal Orient kat Astro Oasis...gila cantik lah Farah ...*orang nama Farah memang cantik.harap maklum.noktah.oke perasan*


walaupoun aku tau yang dear Khairulazfar sangat sedih tentang perkahwinan farah AF@ ni, terpaksa jugak aku review pasal majlis kawen dia sebab aku pon minat dia dan lagi satu sebab dia cantik sangat , suara dia sedap dan suami dia hensem...sekian..Kerul kau jangan marah aku..aku sayang Farah lebih dari kau walaupon kau bestfren aku...hahaha...teringat masa dengan Adam dulu..konon di kenenkan tapi jodoh ni Allah yang tentukan...so korang cekidaot jelah gambar gambar kawen Farah ni...memang gah okay..semoga kekal selamanya...Amin.


mula-mula kita tengok kad kahwin dia dulu...kira unik jugaklah sebab bentuk kipas yang kita dapat kalau kita g pilihanraya ataupon bila menonton perlumbaan moto GP tatkala panas terik...hehe






ha comel kan..tapi Farah punya kad kawen lagi cantik la..ada sampul, ada pokok pokok..kaler hijau lagi..kau ada?..haha..okay next !


Majlis Berinai








tak yah lukis lukis pon dah cantik dah :)

sumber : Zon Artis


Majlis pernikahan di atas Criuse
 selain aku jeles ngan farah sebab suami dia hensem sangat, aku jugak jeles dengan bunga bungaan kat belakang tu...sangat sweet sekali..okay nak berangan jap...-_-


 oh mak kau cantik nya Farah ni !:)

 kenapa yang pakai cermin mata tu macam Heliza?.ohh bukan salah orang..maap..

 okay neves -_-



 ah selamat dah :) Alhamdulillah



sumber : Zon Artis


Kemudian kita beralih kepada majlis Resepsi mereka di  Maritime Centre Putrajaya




 ohh sangat sepadan mereka berdua ini...Kerul jangan sedih..haha





 pehh gojes tak hengat !
 okay hensem -_-





 semoga perkahwinan mereka dirahmati :)











 this one i like the most !:)


pusat sumber : www.hafizismail.com

OMG OMG OMG *tak boleh cakap bebetul ea?* ini sangat sweet !! 

okaylah..kalau korang nak tengok macam macam lagi gambau kawen diorang, g google jelah..malas pulak nak letak banyak banyak..haha...by the way, i hope this wedding will never lasts and full with blessing..and get cute, soleh and solehah children :)

Khairulazfar kau jangan sedih..ada lagi yang menunggu kau..banyak lagi Farah kat dunia ni..hahah...LOL

*malam ni nak g tgk Harry Potter and The Deathly Hallows Part 2...yey ! :) macam dah lambat je..huwuwuwuw


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...