Pages

Sunday, July 3, 2011

Tak Nak Baca, Sudah !...:p

Assalamualaikum...*harini la baru aq dapat menaip entry untuk belog ini secara sopan, tidak terburu-buru dan selesa sebab pakai wireless Kolej Kediaman yang hebat lagi mantap dan yang paling penting adalah freee..ngahahah*


sekarang aq sudah berjaya menjejakkan kaki di Melaka..salah sebuah negeri yang aq rindui..*takde kena mengena ngan ada boipren mahupun scandal di sini hokay...aq rindu kat Utem je..baikkan aq?..ngeee*...Alhamdulillah dah selamat sampai...


tadi sesampainye aq kat tol Ayer Keroh, aq cakap ngan pokcik bas tu suruh berhenti kat tepi jalan je lepas kuar dari tol tu...ececeh, aq pon turun la and then menarik beg beroda itu sambil feeling student AF melangkah ke final...berbutangkan sekuntum bunga merah di kepala, aq pun dengan ayunya menunggu Amsyar untuk datang menjemput aq...aq call Amsyar tak dapat2 pulak, ada kah dia tidur?..haa, ni yang nak marah tahap dewa nih...adess..takpe2....keadaan masih masih terkawal...aq pun duduk la kat atas beg feeling2 macam tengah tunggu koboi lalu kat jalan kat Arizona untuk berhenti kereta and tumpangkan aq...*ohh itu sangat khayalan*....mesti korang tertanya-tanya kan apsal aq ngade-ngade sangat nak duduk atas beg aq tu...*eh tak eh,...*..sebab, jam tu la buruh-buruh kasar tu sibuk nak buat jalan pastu dah takde tempat nak duduk, aq duduk je la atas beg...takkan nak bersila...


ni bukti kat kepala aq ada sekuntum bunga merah...


hoi aq suruh tengok sekuntum bunga itu sahaja..yang ko memandai tengok perempuan tu jugak kenapa?...
abaikan si hitam yang tergantung di situ kerana kewujudannya ibarat melukut di tepi gantang..


aq masih lagi meneruskan gerak-geri ayu aq..dan dengan tidak semena-mena, panas tarik memancar-mancar bak matahari hanya sejengkal di atas kepala ku..*melampaunya hiperbola kau farah*....aq yang tengah perasan ayu ni kejap je dah basah..adeh, bagai mana aq nak teruskan perasan ayu tu?...adeh...nasib baik tak lama pastu , Syafiq datang jemput sebab Amsyar tak sehat rupanya..tak jadi marah dia..:)


sampai je kat studio kan, aq terus cari kat mana microfon aq...haha..aq kalau dapat mic, Assalamualaikum la...tak berhenti la aq melalak...haha..yang jadi mangsa adalah budak-budak ni..ape lagu aq sebut, diorang kena main...korang bayangkan lah...dah dua bulan aq tak nyanyi..mana boleh tahan wooo....menggigil lutut aq tau...haa, amik kau sampai terbatuk-batuk...ada aq kesah?..haha..,.


so tadi segala macam lagu aq nyanyi dan aq dah dapat satu lagu baru..Jar of hearts...by Christina Perri..nanti aq record, aq masuk dalam blog hokeyy....hihi...


*flu sudah menyerang...kena minum Scout Immulsions...*

2 comments:

ct-kama said...

farah dah balik melaka?
ada nyanyian ke lps nie?
anyway...jaga suara lek-loq...nanti xdpt kama nk dngr lagi..=))

Nurfarahana Abdul Aziz said...

Kama: haii, ada show untuk sukum..okestra kena join...insyaAllah nanti naik sem fara nyanyi untuk kama okayh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...