Pages

Monday, July 4, 2011

Nur Farah Farisya Abdul Aziz

Assalamualaikum...hari ni lengang je..takde stress...yippie !


weh, korang tau kan aq yang tua ni dapat baby baru hasil perkongsian hidup mak tiri aq ngan bapak aq tu..haaa..ni aq nak tunjuk the latest punya gambau...tak banyak la tapi..but its worth it laa sebab aq sibuk kerja......beliau sangat comelsss sepertiss kakas sulungnyass itusss...siapakah?..haahahaha,,.main-main je...tak..betul ...bapak aq tu, mentang-mentang la dah pat belas tahon takde baby...dia punya agahan dia lain macam..agaknya kalau Farisya dah pandai berkata-kata ..mesti dia cakap..."dah la tu ayah, basah dah muka Farisya ni..sikit-sikit sudah la nak acah-acah...ni baby moden hokeyyy, bagi ipad la baru best"....okay itu tipu sebab Farisya tak tau pon apakah itu i pad, mahupun stamp pad..kalau akak sulung dia ni tau la...bak sini belikan akak..hahahahharhahaheremmm....


haa, korang tengok la Farisya..kemain lagi dia..cubit kang !


 suka tau wat mulut camtu....:p







"ek eleh..lu pehal?..."
 hokayy gambar ini sudah dilayakkan menjadi wallpaper handpon gua...
oip ! tutp mulut ! lotan kang !

makcik aq kata, farisya rupa aq masa baby....maknenye bila dah besar?....mesti cantik...haha..tetttttt....
*stop*

hokaylah...aq ada agenda nak di buat..babai....

3 comments:

hana nabihah said...

hehek dialog gn pic baby macam kene je ! omey omey ;)

misyamissyou said...

hua! santek seyh name..farisya aku nk letak kot name tu kat anak aku..hehhee..tahniah le.. :D

Nurfarahana Abdul Aziz said...

hana: haha...farisya mmg dia berkata-kata camtu dalam hati...

mimie: sbb ada fara tu yg sedap tu...hihi..tq

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...