Pages

Friday, March 18, 2011

Contest Adik-Beradikku Yang Cute

Assalamualaikum...(ni post last sebelum aq tido sebab takut terlupa kalau tak join skang..haha..alasan ! )




ni haa banner contest ni...* alooo comeinye yg dalam gambar ni..anok sapo la ni?..*

contest ini adalah idea bernas lagi berasas Incik Fadhirul
klik nama itu untuk maklumat lanjut usia


comel kan dey all?  <3

nape letak gambar ni ek?..sebab masa ni diorang duduk depan saya yang tengah melipat kain yang menimbun sebab baru lepas basuh..rumah saya kan kena banjir..adik-adik saya ni tengah tolong saya la ni..tapi tolong kemburkan balik kain-kain tu...ni actually gambar candid diorang...yang jadi pengubat rindu saya pada mereka..*kak ara rindu adik2 kak ara sangat2 !!*

*dioarang ni sepupu saya tapi xpernah anggap sepupu sebab dah macam siblings..sebab duk serumah dari kecik..kalau tak pass pon xpe,saya enjoy join contest ni..*

nak tag




yang di tag mai la join ! thanx  <3 infinity

p/s: alamak,pagi ni ada industrial talking..kena tido sekarang !!!


5 comments:

fatynadia said...

first of all, terima kasih sgt2 sebab sudi tag kita. tapi kita nak mintak maaf sebab blog kita memang blog personal. it's all about kita, kita tak campur adukkan dengan family kita. kalau kawan2, ye ada ja gambar kita tepek. huhu

sorry na! nanti contest lain insya-Allah kita join :)

Nurfarahana Abdul Aziz said...

owh..its okay...sorry taw..tak taw...but thanx ..lain kali join k...

Nurfarahana Abdul Aziz said...
This comment has been removed by the author.
fatynadia said...

eh it's okay. kita ja yang rasa bersalah sebab tak dapat buat. huhu

Nurfarahana Abdul Aziz said...

owh...takpe2..lain kali join okay...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...