Pages

Tuesday, March 15, 2011

Nak Tau Jantina Laptop or PC?

Assalamualaikum..




Cam best je kan pasal jantina laptop ni kan..
ni pon terjumpa kat blog Cik Amira
so aq pon share laa..
btw laptop aq pompuan..so boleh lah pasni kongsi2 girl stuff..haha..

Buka notepad n paste ayat nie kat notepad

CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

Lepastu tekan save....Ubah save as type to All files..dekat file name tu tulis perkataan nie
love u.vbs

close notepad bila dah save..Lepas tu doubleclick kat file tadi (cari la kat mana korang simpan fail tadi..lebih senang simpan kat desktop)(love u.vbs) dan akan dengar suara *I love u*

dengar betul2 suara *I love u*..suara lelaki ke pompuan..buka volume tu kuat sikit,lagi2 sape yang ade sound trouble tu okay....tapi berpada-padalah pulak...kang kena lempang pulak kang sapa nak jawab klu bukak kuat sangat..

Kalau dengar suara pompuan maknenye laptop korg tu lady( owner lelaki dah boleh usha dah ni)...kalau dengar suara lelaki maknenye korg punya laptop tu jejaka.. (boleh la ngurat camni..ngahah)


aplikasi ini juga boleh di gunakan di PC ..sekian terima kasih...
p/s: baru aq taw yang baby lappy aq ni pompuan rupanya..nak shopping gaun untuk dia boleh?..kui3

nota kaki sedar diri: xkesah la laki ke pompuan, aq tetap sayang my baby lappy...come baby ! come to mama !


ni mama belikan gaun dah..hik3




10 comments:

eqbalzack said...

salam.abg eq singgah sini jalan2(sebab cuti 2 hari) hehe...

Nurfarahana Abdul Aziz said...

wslm...thanx 4 coming...cuti?...waa,best2...jeles2...hik3

SyedGraphiX said...

ngahahahaa. btol ke ni? klakar siot XD

Nurfarahana Abdul Aziz said...

btol laa..g r cuba...hih

tia said...

haha! tia pnye lelaki.. err.. jantan ? ape2 lahh!

Nurfarahana Abdul Aziz said...

owh...boleh la lappy fara tackle lappy Tia...dia single lagi kannn..ihik3

Atsuko Ichirou said...

laptop aku pompuan...
patot le aku tak amek kesah...klu jantan harus gak aku jge leklok...hahaha
(perlu ke berkate begitu??hehee...)

Nurfarahana Abdul Aziz said...

atsuko: haha...xpe2...jge la sian dia tw..hik3...

Sarah Sayuri Hartnett said...

lappy saye gurlz lorhh....meh nak share gaun ciket...(^__^)

Nurfarahana Abdul Aziz said...

sarah: share?...saya belikan yang baru lah..hihih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...