Pages

Friday, December 30, 2011

Kaki Wayang ..haha

Assalamualaikum..

weh haritu aku balik kampung, ucu aku belanja tengok wayang cerita Sherlock Holmes..peh best la sey..lawak..yang penting penyiasatan tu best dan buat aku tak berkelip apabila menontonnya *oke tipu,keing la bijik mata kau kalau tak berkelip..aku nak drama sikit je la..tu pun percaya..haha*


serius la best..aku pun tak paham kenapa my dear Khairulazfar boleh lost sekejap bila tengok cerita ni...Kau tido ke ape ni Kerul?..LOL

haa yang ni aku tengok dengan classmate aku..aku suka watak yang Zack X-Factor lakonkan..haha,macho tapi penakut...16 orang sekali pergi..beli tiket panjangnya macam resit aku shopping kat Mydin time baru dapat PTPTN..haha..tengok mid night yang akhirnya membuatkan aku takut nak balik sensorang..maka terima kasih Akim sebab escort manja balik umah *manja tu nickname aku kat Faculti..korang diam!..haha*


wow MI sumpah best ! siapa yang belum tengok rugi la sey..lagi lagi kaki wayang macam aku ni..adeh..payah payah..aku rasa cerita terbest untuk tahun ni la untuk aku..untuk korang, mana la aku tahu..haha..

okay nampak di sini yang memang aku suka tengok wayang..lagi lagi kat Segamat dah ada wayang..peh dulu aku masuk wayang kat Segamat first time umur aku 9 tahun..aku tengok cerita Suami, Isteri dan Dot Dot Dot..aku tengok ngan nenek aku..cool kan?..haha..ngan makcik makcik aku sekali la...tapi lepas tu semua panggung kat Segamat dah tutup..siut je, nak cakap aku bawa malang ke hape ni..haha..sekarang umur aku dah nak masuk 23 tahun *waaaaaaaaaaaaaaa dah tua  !!!! masa untuk berubah !* baru la Segamat ada wayang balik...sebab tu kalau cuti sem, aku ngan kawan kawan asik lepak McD  KFC, karaoke,Bowling...tu pun nasib ada la kan tempat nak lepak....tu pun Bowling dah lupus dah, kena banjir..kesian la sey...kalau tak meh lepak rumah aku jela..makan nasi goreng nenek aku masak..haha..pasni dah boleh pergi tengok wayang pulak..haha..*jakun ke apa ni?*


nota kaki sedar diri : dah study week untuk final ni Farah..tak reti reti lagi?

4 comments:

ct kamaliah said...

kama nak tengok sherlock homes...tak dpt tngok ag..sedey nyer..sob3...:(

Nurfarahana Abdul Aziz said...

kama : g r tengok..siyes best !

ezrall ezham said...

tgk wayang je sokmo..heheh..tp ez pun gila wayang gak..hahah

Nurfarahana Abdul Aziz said...

alaa manja tengok wayang pun sebab ezral selalu ajak..manja tanak g pun ezral ajak jugak..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...