Pages

Friday, January 13, 2012

Yey Final Dah Habis !

Assalamualaikum...


ye memang aku tengah lega sangat sekarang ni..yela final exam untuk semester 5 dah habis...wewuwuwueuwueuwu..mana tak suka..ahh lantaklah walaupun ramai yang dah habis awal..aku nak jugak berlagak..bhahahah...yang penting dah habis..bhahaha...3 semesters to go :)


eh tapi tadi punya paper aku rasa macam hampeh gila kot..tak berapa nak boleh jawab..aku down la pulak kan..tapi bukan aku je rupanya yang tak leh jawab..bebudak lain pun keluar auditorium tu dengan muka yang sangat hampeh,..huwuwuw..maknanya memang paper tu susah la kan?..haaa..actually pada aku, kalau dah lepas tu lepas lah..malas nak fikir dah...kalau fikir kang sakit hati pulak...baik aku enjoy..bhahaha...


walaupun exam habis dah,tapi takleh nak gi meman jugak sebab esok dan lusa budak budak *nak jugak budak-budak kan* tahun 3 Fakulti Pengurusan Teknologi dan Teknousahawanan kena hadiri bengkel persediaan Latihan Industri semester 6 nanti..ye aku nak LI dah sem depan...kejap je masa berlalu kan?..hmmm..tapi lepas tu balik UTeM setahun dulu baru boleh graad..InsyaAllah tu yang aku dan kawan kawan harapkan..Amin :) doakan kami okay :) thanx in advance..


banyak agenda aku untuk tahun ni sebenarnya...waa aku nak pergi Genting Highland ~anyone?...lagi satu aku nak simpan duit beli hadiah kahwin kak Dayah @ makcik cantik aku..hewhew *duit raya naik skit ek tahun depan*...hadiah untuk dear Nuramira bertunang..adalah lagi..tapi yang ni aku nak buat dulu la..hewhew...


tapi untuk beberapa hari ni nak rest dulu..haha yang penting aku boleh jeleskan dear Khairulazfar sebab habis exam dulu...dia habis 19hb....bhahahaha..padannnn mukaaaa. :p *jalan je keja..bila nak dating ngan kita ntah :p*....


eh btw rumah kak Wardina Safiyya kena pecah masuk ek...kata nya rm20k rugi..ish3..Nauzubillah mintak dijauhkan..nasib baik nyawa tak da ape ape :) Alhamdulillah...


haa lepas tu pulak kes baju pengantin Ezlynn, alah yang nyanyi lagu Hai Hai Bye Bye dulu...*aku terrer sey buat rap lagu tu..bhahaha serius...kalau nyanyi kat karoke aku suka amik part rap *..kata nya majlis indah khabar dari rupa...samalah kes dengan kerja kahwin Memey ngan Norman Hakim dulu...siapa lagi yang nak taja wedding day jota-jota tu kalau tak R bukan tajuk sebenar..*betul ke haku eja ni?..ahhh lantak ! tak amik port*...tak leh la, hope nanti Yusry KRU ngan Lisa please jangan la bagi tajuk R taja apa apa..tak yah juta-juta pun takpe,simple simple lagi peminat suka..dan yang penting pakai duit sendiri..lagi bermakna..ni kalau juta juta pun,last last kena kutuk..hmmm.aku tumpang kesian la sey dengan mereka yang ditaja..bunyi "ditaja" memang best tapi kalau end up like this,better don't...*nasib aku bukan artis Malaysia,nanti kahwin,paling paling pun pakat kampung yang taja aku...tak pun family,makcik pakcik..aku artis UTeM je..tupun bekas..isk isk isk T______T*


*mesti aku rindu ngan Amal,Ekin,Mida.....:) 6 bulan tak jumpa ibarat berpuluh tahun lamanya...*PUII*



Running Man best gila babas...
oke fine gambar takde kaitan..bhahaha lantak !


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

7 comments:

ct kamaliah said...

selamat ber'enjoy'kan diri yer fara..:D

misyamissyou said...

huhuu dah cuti dah dia..kite br start sem..adehh

ILA HonEyBuNNy said...

yehhhaaa..

merdeka kan bila dah habis exam..ehhehe

man yusoef said...

jgn malas2 cuti nanti..komen nak mcm bapak2..haha..eh running man mmg best..ok komen pon xda kaitan

Nurfarahana Abdul Aziz said...

kama : awak LI elok2 okay :)

mimie : huwuw cuti tak lama da start LI..

Ila :sangat merdeka..yeeehaaa

Man : ala abahnye Qayum, cuti2 kena la rilex..running man memg sangat best..haha

shazwan: said...

wah bestnye da abis final !! slmt bercuti :)

Nurfarahana Abdul Aziz said...

shazwan : cuti tinggal esok je camne..lusa da start LI..huwuwuw

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...