Pages

Monday, January 9, 2012

Nak Naik Roller Coaster !

Assalamulaikum..


Tadi aku browse youtube saje saje la...bosan pulak *orang lain sibuk study kau ada masa bosan eh Farah?* diam ah kau, aku tension la gila*...Actually aku dah lama simpan dendam nak naik roller coaster..sebab aku sukakan benda benda yang ekstream camni..huwuwuw *mesti korang pelik kan..aku lembut tapi nak naik roller coaster...LOL  hahahahaha poyooooooooooo*....


Tapi tadi aku terpress *ter ke saje LOL* link World most fastest and scariest roller coaster and ride in the world..huwuwuwuw...best gila la seyy..makin membuak buak perasaan aku nak naik roller coaster..Kilik sini dan tengok sendiri..hewhew...tak dapat kat luar negara yang aku pun tak tau bila la nak jejak kat sana tu, kat Genting Highland pun boleh laa...sebab masa aku pas SPM dulu, ada buat family trip pergi sana..tapi paham paham jela pergi dengan mak ngah aku..dia yang support then bawa anak dia berjalan..masa tu baru darjah 3 kot...


aku ngan cousin yang lain mana la nak dapat naik roller coaster..kitorang kena naik ulat yang lembab nak mamp** tu..aku redha sajelah..hewhewhew..tapi yang swing tu aku naik 5 kali kot...hahah turun, beratur lagi..turun balik beratur lagi sampai akak yg jaga pagar menyampah agaknya tengok aku ngan cousin aku..bhahaha...lantak, tiket tu bayar oke...all day..then sampai hujan kitorg still naik lagi,basah kuyup..haha..seronok gila..


btw esok ada paper..wish kita luck eh...eiii still nak g Genting Highland naik roller coaster...warrgghhh sape nak ikut ? jommmmm !!


ohhh please this is calling me mannnn....i wanna go indeed !!

and also this one


and absalutely this one !


ohh please !!!! i want !!!

ohh i should stop by now...coz I keep imagine it...

jom kita?

ada 3 papers lagi..wish us luck indeed.. <3

assalamualaikum :)


_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

2 comments:

eika said...

jom ke genting beramai2 hihi. yang paling best solero shot tu. yang takberapa takut flying coaster @ superman tu, dia macam rilek je. saye nak ke USS weekend ni, jom laa :D

Nurfarahana Abdul Aziz said...

Eika : waaaa jom jom !! gather2 ek..ohh solero shot, mesti neves naik kan?..owh, tak pe nak naik jugak..huwuwuw..USS? best nye !!!! ikut !!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...