Pages

Monday, April 11, 2011

Give Away dari Nelly dan Mas untuk BLOGGER

Assalamualaikum...tension sikit buat assignment..-_-..tapi tetap ada masa nak join GA yang dianjurkan oleh  Nelly dan Mas...boleh hilangkan tension sikit..hope so !


ni banner GA nye..



GA by Nelly and Mas

kena jawab soalan ni dulu kata dey all.. :)

Apa Pendapat Anda Tentang BLOG ...

Mas Ahmad Safwan = Such a nice blog..banyak tutorial yang membantu dan mudah difahami..suka kat shoutbox tu dan sangat jealous tahap dewa..van aiskrim itu sumpah comel..hehe..blog kemas lah, senang nak cari info dan skodeng2 apa yang patut..haha...senang cite kan, blog mas cute,smart and sangat nice ! :)

 Nelly the Strange = fuhh, blog sangat emo..hihi...dulu penah pakai theme kat handphone sama ngan background blog Nelly..walaupon blog itu hitam dan merah macam vampire world, tapi still senang nak baca entry sebab pilihan colour masih tepat...Nelly suka crita pasal diri Nelly gak kan..the way u wrote it down, made it is interesting to read..seriously..:)


Kenapa nak JOIN Give Away dari Nelly dan Mas ?

sebab apa ek join?..owh, a'ah sebab satu nye terbaca kat Sahabat Blogger..Mas postkan kat Wall SB,..cambest jek..so decide to join lah..sebab pening melayan assignment yang tak habis2 daripada malam tadi...nak nanges lah camni..huwuwuwuw..:'( stop !

kedua nya, sebab nak rasa gak menang hadiah yang sangat misteri ituuu...macam misteri nusantara pulak..saja je nak memisterikan diri...so sebuk2 lah nak join...hih..mana tau MENANG...kalau tak MENANG, MENANGgung kekalahan la jawab nye...huwuwuw..sedih lagi..

ketiganya , sebab tak pernah join Give Away pon sebelom ni..ni kira first time la..so ececeh segan lah pulak..haha..tetttt,.,.

okay lah nak tag mangsa2 keadaan..buat taw! kalau tak aq lempang..hihi..eh, tak tak...memain jek..:)




okay lah...dah nak maghrib...esok ada quiz, presentation ngan oral..Ya Allah, berikan kami kekuatan..aminnn

6 comments:

nelly said...

Terima kasih sudi join !! ^^

Mas Ahmad Safwan said...

.terima kasih kerana join ya ( :

Nurfarahana Abdul Aziz said...

Nelly and Mas: sama-sama...:)

Farhana Sahri said...

wow...thanx tag nana..hehee

Nurfarahana Abdul Aziz said...

welcom Nana...join okay~!

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.bw here^^ nice blog :)
Feel free to visit me @ frommetoyou~
Ada entri baru^^ TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...