Pages

Friday, April 8, 2011

CIK EPAL CONTEST

Assalamualaikum...harini nak join contest Cik Epal yang di tag oleh Diyanadena..thanx 4 tagging !


ni banner contest nye



klik ---> Cik Epal Contest kalau nak join jugak !

ni gambar yang dipertaruhkan..haha...:p



Saya membaca blog Cik Epal kerana...

..blog Cik Epal isi-isi entry sangat menarik untuk dibaca, banyak informasi semasa selain cerita - cerita daripada Cik Epal sendiri.

..blog Cik Epal popular...dan nak belajar juga macam mana nak jadi popular macam tu....:)

..personaliti Cik Epal yang rawks dan sempoi yang saya nampak dalam setiap penulisan entry Cik Epal..jadi saya macam senang dengan semua entry- entry yang Cik Epal buat..plus header cantik sebab ada blink blink..hehe

..blog Cik Epal ada tempat-tempat ideal untuk menternak lemak..hehe...



pastu nak tag 



dah kena tag sila join..:)

okay lah...babai...!


3 comments:

nelly said...

Gud luck !!

cik EPAL said...

thanks join contest ni =)

Nurfarahana Abdul Aziz said...

nelly: thanx..u tooo

cik Epal: welcome...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...