Pages

Thursday, April 28, 2011

Contest : Gambar Desktop Lappy

Assalamualaikum...tgh tension study ni, blogwalking tadi jumpa lak contest yang terbaik dari ladang..hehe..nak join !!!


Contest ni di anjurkan oleh cik gugu punye belog..hehe


ni banner contest ni...ekceli header belog cik gugu jugak...


! anOther stOry tO tell yOu !
klik nak g kat sini untuk ke blog cik gugu


ni pulak desktop background saye....hihi


klik pic untuk tumbesaran..

why did i chose this pic to be my desktop background?.


sebab ni adalah gambar kenangan saya dan music group saya selepas kami habis sahaja buat persembahan di Mydin MITC Melaka...semua orang yang ada dalam gambar ni adalah soulmate bestfriends and kami decide untuk kekalkan band ni walaupon kami habis belajar kat UTeM..mereka2 ni lah yang antara yang menceriakan hidup saya dan membuat hidup saya lebih bermakna..kenangan ini tak dapat dilupakan sebab first time kami dapat pengalaman buat show depan orang ramai dan dapat bayaran..saya edit pic tu bagi jadik comel..hehe..comel tak icon2 tu?..hihi..saya mmg suka benda2 comel ni..wee...sayang sayang mereka sangat banyak !


okay lah tu je nak cakap..eh taip...


nak tag..(join la ek !..hihi)


fitriyah nadzifah
mohamad solehin


thanx sebab buat contest yang best ni !..hihi..btw join la contest saya...


Contest: Saya dan Incik Pet


semua contestants saya belum reveal lagi..nak kumpul2 dulu...:)

6 comments:

-hafizah zakaria- said...

thanks ye tag.. nnt ad mse sy join.. insyaAllah.. =) salam ukhuwah..

..gugu.. said...

wahhhh sonoknye ngan member2~

jeles ah ;p

tq join yek.

Nurfarahana Abdul Aziz said...

HZ: okay..join tau ! :)

gugu: uish..mesti la best ! diorg buat saya gelak jek..

Chegu Zubir said...

jom sertai

Segmen : Mari Promote Blog

HajarRasdi [BdkKck] said...

comelnya gmbr lappy.. plus, blog nie pon comel..

p/s : follow anda..

Nurfarahana Abdul Aziz said...

Thanx so much.....hehe...saya mmg ske comel2 ni..ok, i'll follow u too

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...