Pages

Sunday, April 3, 2011

First Contest: Saya dan Incik Pet

Assalamualaikum...yeye ~! saya buat contest !


ehem2....ini adalah contest pertama yang di buat oleh blog ini...ini adalah untuk menghargai para pencinta haiwan yang ada dalam arena per'bloggingan ini..hehe..*ade ke term camtu?..haha bedallah !*


syarat-syarat tak susah mana ponnn....simple jek...ambik masa bape minit jek..iaitu..


1. follow blog ni Nak Tau Crite? ni dulu, supaya senang la kalau ada apa2 update pasal contest ni and blog nih...heheh..maceh ~..tapi kalau tanak follow, apekan daya..tak pakse..*ayat tacing"*


2. buat entry bertajuk "First Contest:Saya dan Incik Pet"..
kalau u all takde blog, emailkan ke saya di fahixora89@yahoo.com and bagitau kat komen yang anda dah email gambar nye okay?...

3. korang boleh letak gambar aksi best korang sendiri, family or kawan-kawan korang yang ada haiwan peliharaan bersama haiwan peliharaan diorang itu...contoh macam kat banner la...korang jangan pulak pergi kat google image pastu search "gambar bersama haiwan peliharaan" pastu wat masuk contest aq...aq lempang nanti baru taw...

3. letak banner contest ni and link kan ke blog ni...


4. tak kesah le haiwan peliharaan itu kucing ke, arnab ke, hamster ke, iguana ke, kura-kura ke, labi-labi ke...apa-apa jelah..kalau ada yang bela harimau ngan singa pon boleh...haha...yang haram tak payah , tanak samak...

5. pastu cerita la sket sapa nama haiwan itu dan crite la ape yang patut pasal gambar tu..

6. pastu kalau nak tag sesapa, make sure diorang tau..tapi kalau tanak tag pon takpe...gua relax je..heheh

7. letak link korang tu kat comment...hehe..macam banyak je syarat2 dia...haha...relax2...

Tarikh tutup contest ni adalah 20 April 2011 sempena besday adik aq..haha..xde kena mengena..ingat 20 April 2011..pemenang akan dinilai olah aq sendiri.keputusan muktamad okay..no objection..:)..kalau yang join cuma 5 orang , contest ni akan terbatal okay...




okaylah...kalau dah nama contest, mestilah ada present kan..tapi hadiah nye "biarlah rahsia" dulu..*nak amik feel Dato' CT jap*...ekekeke....okay lah...jemput2 lah join contest taw..hadiah memang cantik menarik tertarik kau memang tembam..haha..goodluck...

18 comments:

Aisyah said...

emm...saya x de binatang peliharaan ....mcm mana ni????

Nurfarahana Abdul Aziz said...

takpe2...gambar kawan2 or family member pon boleh la ...:)

Syafiq Rosli said...

all da best ye..:)

Nurfarahana Abdul Aziz said...

ya all the best pada siapa yang bakal join...:)

Aisyah said...

k ..emm okay akak ..sy akan cari

Nurfarahana Abdul Aziz said...

okay...goodluck !

Admin said...

apa mau di kata :)

Nurfarahana Abdul Aziz said...

admin; kata apa?...

GiveAsh said...

ca, best je..tp aku ada pic dgn binatang tap aku dah pakai tuk GA yg lain..

Nurfarahana Abdul Aziz said...

giveash: takpe, boleh je laa..its okay..tu GA kan..ni contest :)

Nuramira Mod Moktar said...

camane ni aku bela beruk pulak.tak tersenarai nampaknye...hehee.

Nuramira Mod Moktar said...

weh!ko da bg aku idea lah.lets goooooogle..ngeeeeeee!!!

Nurfarahana Abdul Aziz said...

biah : beruk pon boleh !!.hahah.....join2 !

Nurfarahana Abdul Aziz said...

uish...ape?..ko join la pakai gambo jaja ngan nana pon okay...

kieralord said...

cmne neyh? ak da letak gmbo kesygan ak 2 kat blog ak.. nk kene ltak lg kew?? manyak 2.. lima hekor taw x.. tp jiran kpd makcik aku punye ank punye atok punye nenek sdare punye kawan baek punye exGF punye adik ipar punye jiran die lg ad bela kutu babi, bole join kew? hahahahahaha

Nurfarahana Abdul Aziz said...

Kiera: umangai....letak je..kalau ko ada bela tokek pon lagi bagus...cepat2 join !

kieralord said...

malas btol ak nk hapdate belog ak tuh.. ko tlg watkn la ea? pas2 nnt adiah bg kat ak taw..

Nurfarahana Abdul Aziz said...

haha..malas tak dapat la jep..aq tanak jadi juri bayes...haha...masuk cepat !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...