Pages

Thursday, January 3, 2013

It's 2013 and FInal Exam

Assalamualaikum..ehem ehem, Kak Long ni wei, respect sikit, garang ni LOL *okay ini tak perlu*

E'eh dah tahun baru laaa, 2013...*tadi masa jawab final exam paper, aku still tertulis 2012 lepas tu kena tambah ekor nak jadikan 3...ahahah*

Aku baru lepas 2 paper final exam aku untuk sem ni..ada lagi 4 menunggu..Tadi aku ambik paper Operation Management lepas tu petang paper Research Method..actually Operation Management tu aku dah amik dulu masa sem 3, tapi sebab PANDAI SANGAT, kena la repeat..*please don't try this at home, in the toilet okay*...disebabkan aku dah dua kali ambik full lecture OM ni, maka aku jadiklah terer sikit nak menjawab tadi..yang paling takleh blah tu, aku boleh pulak jawab soalan calculation dia...aku rasa ni first time aku jawab calculation dengan yakin sekali..bahaha kesian gila aku weiii....sobs

Disebabkan nak jawab OM tula aku gi koperasi UTeM beli calculator Scientific baru tau...aku punya dah hilang masa LI dulu, lepas tu tak beli sebab aku selalu mengelak jawab calculation question..hahaha...end up kena beli jugak..padahal tinggal 6 bulan je aku kat UTeM ni..InsyaAllah, harap harap betul ! boleh la bajet budak U kan kena ada calculator..LOL

Esok petang aku ada paper Business Plan pukul 3pm..so sebab tu sekarang aku berjimba buat entry kat belog, tweet, FB, sebab kalau baca cepat cepat, memori gua short term dowww, nanti lupa pulak *haa yela, lepas tu esok menggagau nak jawab exam! *

3 lagi paper aku kena sit afterwards is Coaching and Consultancy, Technology Forecasting and Intellectual Property(IP)..gua risau der nak jawab IP, sebab tak paham habuk pun lecturer ajar, maklumla Indonesian..tapi dia baik.. :') hilang la macho gua kalau tak dapat jawab final..ek eleh betul la...

Aku just harap tahun 2013 ni aku dengan kawan kawan dapat grad dengan cemerlang tanpa halangan..aku nak sangat bawa masuk mak abah dalam dewan besar UTeM tu untuk konvokesyen..maklumla, aku cucu first yang dapat masuk U, lepas tu diorang yang jaga aku dari kecik sampai la BESAR ni..ahahah, but don't get me wrong, aku dah mintak permission mama ayah untuk ni..and accepted ! Mama ada 3 lagi anak yang harapan ! aku ni takleh harap dah..miahahaha...*eh aku rajin okay, cuma kalau cuti suka bangun lambat je..errr jodohku, jangan gusar, aku akan berubah selepas kita bernikah suatu hari nanti* mihmihmih *gatal gua dah datang, jaga-jaga*

So sebelum aku buang masa korang baca entry takde masa depan ni, maka aku ucapkan Selamat Menduduki peperiksaan akhir semester bagi semua yang menyambutnya..ehh macam ucapan raya pulak..maksudnya sesiapa yang mendudukinya..eh, ahhh korang pahamlah kan ! hah selamat selamat...doa, usaha dan tawakkal INGAT TU ! 

baca doa ni untuk kemudahan

klik untuk tumbesaran yang sihat

masa study baca la doa pelajaran


doa ni selalu aku baca kat sekolah agama masa dulu dulu..eh sekarang pun baca lah !



2013, please be nice because I am 24..*ada kaitan?*


till then , chow sin chi..Assalamualaikum w.b.t

4 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

haha dah tua :P

bgs, truskn usaha hehe

nazirulhazwan~ said...

Cepat2 grad.gud luck pasni boleh kawin dah kah3

Nurfarahana Abdul Aziz said...

Saiazuan : haha tua tapi nampak muda..hewhew

Nurfarahana Abdul Aziz said...

Nazirulhazwan : haha, tula ni dah sampai tempoh layak ni..hahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...