Pages

Friday, September 30, 2011

Pizza ! Pizza !

Assalamualaikum...


aku nak cerita pasal makan hari ini..haha...kesian kan...last aku pergi Pizza Hut masa umur aku 14 tahun dulu..tu pun sebab classmate aku ngan mama  dia belanja aku makan makan sempena besday aku...8 tahun dah,kalau kawen anak dah darjah 2...haha...sekarang umur aku 22 tahun, baru dapat makan lagi ...huwuwuw...kesian mak aih...tu pun orang belanja jugak...haha, bukan ape,dah rezeki..mana boleh tolak,..tak baik tau tau...heheh...


 muka sebik belum makan..haha...ape lambat sangat ni abg pizza? lapau dah ni haa


 ni lah decoration Pizza Hut AEON Malacca...nak buat umah camni nanti macam dalam Pizza pulak..adeh...
-_-


 snap lagi tunggu makanan tak sesampai..apasal lambat

 lampu tu ! lampu tu ! Eric Leong ! Buat umah saya camni buleh..tapi free ...heheh

 Mushroom Soup...aku rasa masa aku makan dulu masa Form 2 rasa dia lain...ke aku yang masa tu kecik lagi so tak tau beza sedap ke tak sedap..hahah
 Air ni Pizza belum sampai pun dah tinggal separuh..hawaw

 Ni la akibatnye bila lapo sangat, nak amik gambar roti yang ada 4 potong tinggal 1 setengah..tu pun nasib aku ingat nak amik gambar tunjuk kat korang..haha

 Pasta

 Wow Pizza ni ..lupa terus aku nak diet...ngeng !

 ni Lasagna yang sedap sampai aku rasa pasni kalau makan Pizza lagi aku takkan order dah ! adeh !

 Mari show off walaupun itu tak baik..heheh

dan HASILNYA !!!!!! 

.....................................



.......................................


...................................







...................


CING !!!

ni lah akibatnya kalau kebulur..haha...lagi satu sebab dah lama tak dapat Pizza...kena tunggu 8 btahun lagi lah kot baru makan lagi...wawawawa

terima kasih Haziqah Aman sebab belanja saya yang dah 8 tahun tak makan Pizza..huwuwuwuw



2 comments:

tiEra said...

perghhh!!!lamenye tak pegi pizza????????

Nurfarahana Abdul Aziz said...

haa tu la..kesian kan? huwuwuwuw

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...