Pages

Tuesday, March 12, 2013

Camwhore : Maafkan I , hahah

Assalamualaikum..

ahkak rasa dah lama la tak hapload gambar dalam ni, bagilah aku chance eh, sekali ni je..hahah, okebai


I feel like a rainbow tangat O.o 


Oh ye, ni last voucher aku, sebab aku kan final sem, ohhh tak merasa la lagi voucher BB1M, sobs


Comel gla Chicky ni jejoget lagu Wondergirls, aku ingat nak join, tapi layak kena kutuk jela..harharharom


My youngest sister, masa ni umur dia baru 10 bulan :)


okay, motif gambar ni aku nak tunjuk jam baru, mak belikan semalam sempena harijadi mak, EH aku pulak dapat present, thank you mak, lebiuuuu


Youngest sibling yang dah 2 tahun :) , omeinyaaa


last but not least, award aku untuk Anugerah Kecemerlangan Kebudayaan Individu, berbaloi usaha aku nyanyi sana sini wakil UTeM, thanks kepada semua yang sentiasa support saya, dari family, Sir Hamidi (vocal and music coach) , bandmates, kawan kawan UTeM, lecturers , dan semua yang terlibat secara lansung atau tidak *peh mcm artis pulak, POYO laaa hai*

till then, ciau
Assalamualaikum

#Al-Fatihah untuk ayah Amal yang pulang ke Rahmatullah semalam, semoga ditempatkan bersama golongan beriman, semoga Amal dan keluarga kuat dengan ujian ini...

6 comments:

With Julia said...

sonok yer dik dpt voucher...akak masa study dulu xpernah dpt bonus mcm tuh...bertuah tau :)

Aida Ismail said...

Si comel. Aummm~ ;p

Nurfarahana Abdul Aziz said...

Aida : hikhik, adoi, gigit kita pulak..

Nurfarahana Abdul Aziz said...

Kak Julia : Alhamdulillah kak, dapat gak merasa 2 kali..heee,

With Julia said...

seronok kan....moga adik belajar rajin2 tau....rindu zamn university :)

Nurfarahana Abdul Aziz said...

Kak Julia : In shaa Allah kak, tak sabar nak kerja ni..heee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...