Pages

Wednesday, October 10, 2012

Try Your Korean Name !

Assalamualaikum..

tengah sesibuk final year projek ni @ Projek Sarjana Muda untuk student UTeM seperti aku, aku takde masa sangat nak bercerita panjang..jadi ni jelah yang aku mampu buat supaya korang still lagi boleh datang sini baca post baru..huehuehue


now playing - I Have A Dream - Westlife :)


eh tapi best apa..boleh feeling feeling ada nama Korean..boleh jadik guest Running Man...miahahaha *mimpi*


i) Nama pertama -> Pilih warna baju yang anda pakai skrg: :

Putih~ Park
Hitam~ Kim
Biru~ Shin
Hijau~ Lee
Merah~ Song
Kuning~ Kang
Coklat~ Han
Ungu~Choi
Oren~ Sung
Pink~ Jung
Lain2~ King

2. Nama tengah ialah bulan kelahiran anda :

1 : Yong
2 : Ji
3 : Je
4 : Hye
5 : Dong
6 : Sang
7 : Ha
8 : Hyo
9 : Soo
10 : Rae
11 : Hyun
12 : Eun

3. Nama terakhir ialah tarikh lahir anda :

1 : Hwa
2 : Woo
3 : Joon
4 : Hee
5 : Kyo
6 : Kyung
7 : Wook
8 : Jin
9 : Sub
10 : Hoon
11 : Ra
12 : Bin
13 : Sun
14 : Ri
15 : Soo
16 : Rim
17 : Ah
18 : Ae
19 : Neul
20 : Mun
21 : In
22 : Mi
23 : Ki
24 : Seung
25 : Byung
26 : Seok
27 : Gun
28 : Yoo
29 : Sup
30 : Won
31 : Eun

Sebab sekarang aku pakai baju tidur warna hijau, so nama aku jadi

Lee Ha Byung

esok2 kalau baju kaler lain, first name aku tukar pulak..hebaq hebaq...kahkahkah

Selamat Mencuba :)

Dah aku nak sambung buat PSM

chow sin chan

2 comments:

eimah siti said...

nama cik siti plak, king soo ki...hehhe

Nurfarahana Abdul Aziz said...

amboi King gitu..hii

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...