Pages

Thursday, August 2, 2012

Siapa Nak Kad Raya??

Assalamualaikum..

Dulu aku selalu tulis kad raya bagi kat kawan kawan..tapi dah lama tak buat..since aku dah ada ramai kawan alam maya ni,aku nak buat balik kerja kerja pos kad raya,..hewhew...siapa nak Kad raya,sila bagi nama dan alamat kat komen....

Exited nyaaaaa :) ..jangan risau,,kita tak published alamat tu okay...untuk kita kita aje :')



2 comments:

teratak hati said...

Wah rajinnya bg kad raya..sy pn dh lama tk pos2 kad raya ni..

che_wawa said...

nak kad raya.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...