Pages

Sunday, February 19, 2012

FORTEEN Official Site

Assalamualaikum..


hah dah lama tak update semenjak start LI ni..kali ni aku nak promote Official Site Kumpulan FORTEEN yang semakin meningkat naik...maksud aku semakin popular..aish korang suka tau pikir lain..ehh tak eh..ohh aku je yang perasan...T____T..okayyy stoppp


mau tak best..FORTEEN ada killer song tau..korang hade?..takde kannn..haha..haaa lagu Berdua Bersatu..ohh lagu Favorite aku...korang try la suruh aku nyanyi tak yah tengok lirik..mesti aku boleh nyanyi dengan tempo dan pitching serta lirik yang betul...wawawa..*eh sorry terbelagak..maap..*


FORTEEN dianggotai oleh Izzue, Ariz, Ameer dan One..*okay nama nama ni aku susun secara random dan tak mengikut urutan siapa lagi aku minat..sekian* ...alamak teringat pulak Sehari Bersama Forteen kat Klebang haritu...ohh sangat memorinye..


sebenarnya aku sangat gembira Forteen dapat jadi TOP 5 Anugerah Bintang Popular Berita Harian..ohh sangat mengharap mereka menang..yey ! menang ke kalah ke..aku tetap sokong mereka dan semoga mereka kekal dalam industri...dan juga mengembangkan bakat yang mereka ada...berlakon pun okay gak..Izzue berlakon best ! Aishiteru kat TV9..


FORTEEN Official Site


okay korang boleh klik FORTEEN Official Site kalau nak info tentang aktiviti FORTEEN akan datang...ohh ye juga nak promote blog Kak Ayu Jelitaz ..Kak Uya memang selalu communicate dengan artis tempatan......Kak Uya memang sempoi..serius...


So sesiapa "kipas susah mati" FORTEEN ! sila jengah ke blog ini hokey !!


info : http://forteenofficialsite.blogspot.com/

5 comments:

EZAD AMIR said...

First time dgr nama group ni..hihi

Nurfarahana Abdul Aziz said...

ezad : haha takpe2..pasni boleh dgr selalu..heee

ForteenOfficial said...

thankz ya follow and promote blog kami, really appreciate it..anyway keep supporting FORTEEN and jgn lupa undi FORTEEN di ABPBH 2011 k..TQ so much.. :)

Nurfarahana Abdul Aziz said...

Ohh thanx dtg blog saya :) InsyaAllah sentiasa support Forteen :) kirim salam dey all eh :)

ForteenOfficial said...

sama2...xde masalah..insyaallah...thankz ye.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...