Pages

Sunday, March 11, 2012

Selamat Pengantin Baru Abg Haz and Kak Dr. Huda..

Assalamualaikum...

Semalam satu hari suntuk aku berjalan..ohh maksudnya bukan jalan kaki..tapi naik kereta..tu pun tak paham ke?..ohh paham eh? ok sorry sorry (background song Super Junior-Sorry Sorry)...aku pergi majlis perkahwinan senior orkestra UTeM iaitu Abg Hazlami Adnan dan pasangannya Kak Dr. Norhuda Sjamuddin...untuk makluman anda semua,Abg Haz adalah pemain drum termasyhur abad ke 21..hui meriah la seyy..serius makanan dah la superb..okay sila lupakan diet..haha...lantak le..lepas tu lepas tu lepas tu ada candy station ataupun stesen gula dalam bahasa Melayunya..*perlu ke aku translate dalam bahasa ibunda?*...

tunngu punya tunggu...pengantin pun sampai..heheh..amboi kemain lagi Abg Haz jadik raja sehari...sehari je punnnn...ehh dah lama tau Abg Haz bercintan ngan Kak Huda ni..huwuwuw...pernah dulu dia tunjuk satu message bahasa diorang yang hanya diorang je yang paham..ehh korang paham ke apa aku cakap ni?..hahahah..dah la..tengok jelah gambar2 ni..ada yang dari aku sendiri and ada yang amik kat album Abg Haz..
masa nikah..
okay cantik !

 sama padan
 <3

haih gatai benau muka Abg Haz

ni kat Majlis rumah Abg Haz
 alamak kesian polish kasut sendiri..hahaha
hello,orang rumah dah ready ke belom ! panas dah ni!

alolololo~

 Abg Haz n Kak Huda

 Eh mana Syafiq ?
 kek macam sedap tapi aku dapat lalu sebelah je...




 abg Haz memang sempoi..tapi Kak Huda cantik !
 Ala sweet ke?

lepas tu kitorang singgah Bentley Music sebab Syafiq nak cari Ukelele dia..huih serius kitorang exited masuk situ..yela instrument ribu ribu.. ratus ratus ribu pun ada..tapi yang tak best ,Sir okestra kitorang takde time tu..bandmate kitorang yang LI kat situ pun takde..semua g Kedah ada event..so tak la kitorang dapat try semua benda..huwuwuw...waste..tapi Adzera la paling best sebab dapat main Grand Piano yang paling mahal kat situ...RM0.5 juta tau...huwuwuw...menggigil jari jemari dia masa tekan key....tapi takde gambar nyela...mana boleh amik gambar dlm kedai..trulululu..so kat luar je boleh...lepas tu kitorang naik kat Akademi bentley..okay fine aku tak cukup duit nak belajar situ..wuwuwuwu





lepas tu...kitorang singgah Seremban,rumah Ad..alang alang dah lalu..bila lagi nak gi..mandi,solat lepas tu dinner !..thanx to auntie and family...lepas tu kitorang karaoke..serius best dengan semua euipments yang ada..tayah da nak g karaoke jamban..rumah sendiri pun oke..



lepas tu masa kat umah Abg Haz,tengok siapa yang kami jumpa !!!! ye K. Rajagopal !! Harimau Malaya punya coach ! salute ~~~~

okelah aku nak sambung tengok Running Man...




2 comments:

Artikah said...

untung ler jenjalan seharian.. hahaha

Miszyuyu said...

Nice entry!

Hai , my dear followers.. Yuyuk ada buat GA utk meraikan followers tersayang.. jom join <3 http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/03/yuyuk-1st-giveaway-sticky-post.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...